Boekhoudkantoren Rotterdam

Boekhoudkantoren Rotterdam

Rotterdam, de stad van de haven en de stad waar grote bedrijven gevestigd zijn zoals Unilever bijvoorbeeld. Er zijn dus meer dan genoeg boekhoudkantoren te vinden in Rotterdam.

Sommige kantoren richten zich vooral op de grote bedrijven en andere weer op de kleine ondernemingen. Voor ieder wat wils dus. Als je dus een bedrijf hebt in Rotterdam is het geen probleem om een geschikt boekhoudkantoor te vinden in je eigen stad.

Een boekhoudkantoor kost je wel wat geld, maar scheelt je ook een hoop werk. In plaats van dat je nu zelf de administratie en boekhouding moet gaan doen kun je dit nu aan iemand anders uitbesteden.

Wat is boekhouding precies?

Boekhouden is in feite het vastleggen van alle financiele feiten die zich voordoen in jouw onderneming. Dit zorgt ervoor dat je eigen inzicht krijgt in je financien. Naast dat je zelf inzicht krijgt in je financien heb je de boekhouding ook nodig om verantwoording af te leggen over het gevoerde financiele beleid, bijvoorbeeld aan de belastingdienst. Een boekhouding doe je meestal in een grootboek wat uiteindelijk weer resulteert in een jaarverslag. Door middel van een boekhouding kun je zien of je zelf goed bezig bent. Als je bijvoorbeeld meer geld uit geeft dan er binnenkomt kun je dit goed zien in je boekhouding. En je kunt ook zien waar je precies al je geld aan uit geeft. Dit soort informatie kun je dan weer gebruiken om betere beslissingen te maken, waardoor het financieel beter zal gaan met je bedrijf.

Wat doet een boekhoudkantoor?

Een boekhoudkantoor kan de gehele boekhouding en administratie voor je regelen, maar het ligt er maar net aan hoeveel je precies wilt dat het kantoor voor jou doet. Je kunt er bijvoorbeeld ook voor kiezen om je eigen administratie en boekhouding te doen en dit te laten controleren door een boekhoudkantoor waardoor je zeker weet dat de belastingaangifte bijvoorbeeld correct is. Maar je kunt er ook voor kiezen om het kantoor alles voor jou te laten doen. Zij maken dan bijvoorbeeld het hele inkoopboek voor je, dus alle aankopen die jij hebt gedaan zetten zij hier dan in.

Boekhoud kantoor in je eigen stad

Een boekhoudkantoor in je eigen stad in wel zo makkelijk. Heb je dus een bedrijf in Rotterdam ga dan op zoek naar een boekhoudkantoor in Rotterdam. Hierdoor is het makkelijk om contact te houden en om langs te komen, bijvoorbeeld om gegevens in te leveren of om een jaarverslag op te komen halen.

Boekhoud kantoor vs personeel

Ben je een kleine onderneming dan is een boekhoudkantoor een betere keuze dan personeel. Aan personeel zit je vast en hier kom je dus minder makkelijk vanaf als het financieel wat minder gaat. Een boekhoudkantoor heeft dit probleem niet. En de boekhouding voor een klein bedrijf neemt meestal niet zoveel tijd in, dus je hebt er meestal geen volle mankracht voor nodig. Een boekhoudkantoor bespaart je dan dus geld en is een stuk flexiber mocht het onverhoopt minder goed gaan met je bedrijf.

Copyright 2020 boekhouding-boekhouder.nl